月の光-Tsukinohikari-

  • 8,800 Japanese yen
  • Tokyo

サービス内容

Senso-ji and teamLab Borderless ~ Enjoy the contrast between Japanese history and modern digital art~ 📌Tour Dates:Saturday, January 2 and 16 Thursday, January 7 and 21, 2021 📌Meeting spot:Entrance of Senso-ji at 13:00 ・By Train: 5-minute walk from Asakusa Station on the Tokyo Metro Ginza Line / Toei Asakusa Line / Tobu Skytree Line / Tsukuba Express *Information⇒ https://www.senso-ji.jp/english/ 📌Participation fee:  Mahina guidance ¥8,000 tax-included 📌Extra charges: ・Travel expenses approx.¥600 ・Admission fee at teamLab Borderless (Museum)…approx. ¥3,200 (the above two expenses will be paid by the customer.) 🍀Itinerary 13:00 Start of the tour ↓ 13:05 Visiting Senso-ji📍 (80 min) ・Enjoy a tasteful shopping street, Nakamise.🏮✨ It's a time to feel the typical Japanese scenery and calm your mind.🇯🇵 ↓ 14:20 Departing from Senso-ji ↓ 14:30 Departing from Asakusa Station ↓ 🚃Get on a train for Aomi Station. (50 min/¥610) ↓ 15:20 Arriving at Aomi Station ↓ 🚶🏽‍♀️5-minute walk (¥0) ↓ 15:30 Visiting teamLab Borderless📍(digital art museum) (90 min) ・Let's feel the excitement with every part of your body through digital art works.🎨✨ ↓ 17:00 Taking a break at a cafe near teamLab Borderless (60 min) ・Share your feelings and thoughts on today.🗣️ ↓ 18:00 The end of the tour ・Thank you for participating in our tour! 🏮日本の歴史(浅草寺)✨と現代アート🎨の対比を楽しむ(チームラボボーダレスお台場) 🇯🇵開催日時 2021年 毎月第1・第3土曜日、第2・第4木曜日 ✨ 13時〜18時(約5時間を予定) 🇯🇵集合場所 13:00ごろ 「浅草寺」入り口集合  銀座線1番出口/都営浅草線A4出口/東武スカイツリーライン正面口/つくばエクスプレスA1出口 🇯🇵参加費用  🌙 マヒナガイダンス 8,800円(税込) 🚕 移動費 600円程度 👀 チームボーダレスチケット 3,200円程度 (移動費・チケット代は個人でのお支払いとさせていただきます🙏)  🇯🇵日程 13:00ごろ/「浅草寺」入り口集合  13:05浅草寺出発(滞在 約1時間20分) ↓ 風情ある仲見世をお楽しみください🍭 日本らしい風景を感じることで心を静める時間となります☺️ ↓ 14:20浅草寺/出発 ↓ 14:30浅草駅/出発 ↓ 🚃電車移動 約50分(¥610-) ↓ 15:20青梅駅到着 🚶‍♀️徒歩移動 約5分/(¥0–) ↓ 15:25チームラボボーダレスお台場到着(滞在約1時間30分) (※15:30 〜16:00のチケット購入予定) 15:30チームラボボーダレスお台場入場 ↓ https://borderless.teamlab.art/jp/ 作品を通してワクワクを体全体で感じてみましょう🤘✨🍀 ↓ 17:00チームラボボーダレスお台場付近のカフェにて本日の共有 ホッと一息☕️✨ 本日の感想などを共有する時間とさせていただきます😉 ↓ 18:00 お疲れ様でした〜🙌✨

今後の予定

連絡先

1-81-3-6328-9382

mnassoc.int@gmail.com